Onderkleding voor na een zwangerschap

Na een zwangerschap weer fit worden, is de grootste uitdaging voor alle vrouwen. De juiste kleding kan hierbij helpen!

Een zwangerschap is een zware en uitputtende slag voor je lichaam. Wellicht zelfs het zwaarste wat je lichaam ooit te verduren krijgt! Het is dus essentieel om na een zwangerschap weer te werken aan je lichaam. Weer in vorm komen, zodat je weer optimaal kunt leven én uiteraard; genieten van je kleine. 😘

Werken aan je lichaam doe je door gezond te eten, gezond te leven, te bewegen en door je hoofd koel te houden. Maar naast al deze fysieke zaken, kun je uiteraard altijd wel wat hulp gebruiken, want ook je kleding draagt bij aan je herstel.

Onderkleding van bamboe. 

Bamboekleding; zacht, hygiënisch, en duurzaam. Het is het perfecte materiaal om te dragen na een zwangerschap. Bamboo is lekker zacht, dus vooral voor je huid goed en comfortabel. Daarnaast ook antibacterieel; perfect voor je herstel. 

Zachte onderkleding

Na een zwangerschap kan je huid wat van slag zijn, door uiteraard striemen, maar ook je hormoonhuishouding. Bamboe onderkleding is zacht voor de huid. Het irriteert niet, jeukt niet is daarmee zeer geschikt als onderkleding voor na je zwangerschap.

Lekker fris

Bamboevezel neemt vocht beter op dan andere textielsoorten. Hierdoor krijgt bacterievorming geen kans, waardoor bamboestof zeer geschikt is voor tijdens het sporten na je zangerschap. 

Duurzaam

Wie een kleine op deze wereld zet, dient ook bij te dragen aan een betere wereld. Voor de kleine en voor jezelf uiteraard. Je spruit groeit als kool, maar bamboe groeit als bamboe. Héél erg snel. Hierdoor is bamboe zeer duurzaam en een perfect alternatief voor katoen. 

Onderkleding met toermalijn

Toermalijn, wie kent het niet? Nou nog best veel mensen! En dat is eigenlijk best wel jammer, want toermalijn heeft heel erg veel zeer positieve uitwerkingen op ons lichaam! Het is een edelsteen die bepaalde 'piëzo-elektrische' eigenschappen heeft, wat zeer goede invloeden heeft op ons lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat negatieve energieën afvloeien naar de aarde en blokkades worden verwijderd uit zowel je aura als je fysieke lichaam. Daarnaast werkt het helend; het ontgift je lichaam na de zwangerschap en is goed voor de huid en je hormoonhuishouding. Perfect voor na de zwangerschap dus.


In een andere blog
gaan we wat dieper in op toermalijn. Benieuwd naar onze onderkleding voor na de zwangerschap?

 

Meer informatie?

Wij hebben speciale kleding ontwikkeld met bamboestof en toermalijnstenen. Zeer goed voor lichaam en geest.

Shop now

Grijze Set voor Mannen

Legging met Toermalijn

Mannen Hemd